Misija

Klijenti su u fokusu svega što radimo, mi smo ovde zbog Vas i trudićemo se da prepoznamo Vaše potrebe što bolje umemo. Kvalitetna saradnja je proizvod za koji treba dvoje, a sopstvenim primerom je najbolje započeti takav odnos.

Deo te politike je i politika kvaliteta, pa je za nas kvalitetan artikal jedina moguća vrsta artikla. Cene, rabati, oblici plaćanja su uvek u dogovoru sa klijentom, prema željama i mogućnostima istog. Širenje asortimana kroz praćenje evropskih i svetskih trendova, kontinuirano učenje i prilagođavanje su svakodnevne stvari. Učimo od drugih, edukujemo i komuniciramo sa klijentima kako bi na pravi način koristili kupljene proizvode i zadovoljili svoje potrebe.

Poštovani,

Zbog neodgovornog, bahatog i pre svega neprofesionalnog ponašanja Telekom Srbija sistema, imamo za posledicu potpuni prekid svih naših fiksnih linija, dakle telefoni UOPŠTE ne rade. Pošto želimo zaštiti svoje poslovne interese, a Telekom utužiti, sam prelazak u SBB sistem predstavlja proces od kako kažu " 10-15 dana ". Ja se lično izvinjavam zbog nastale situacije u kojoj pored GP-a najviše trpe upravo naši poslovni kontakti, te najlepše molim za strpljenje i razumevanje - ovo je zaista kompletno izazvano jednostrano osionim ponašanjem firme koja se oseća kao jedina na tržištu, te nam je preostalo samo da reagujemo kako umemo u ovoj situaciji i pokušamo da povratimo makar deo izgubljenog vremena i novca kroz sudski proces.

S poštovanjem,
Čeda Vidović,
direktor